STHW geeft spetterende demo

Den Haag

die Haghe vierde afgelopen weekend 25-26 Juni hun 90 jarig bestaan. STHW is ook van die Haghe een verlengstuk van de vereniging en worden daarom als gast gevraagd om mee te doen aan het Circus Du die Haghe. Een schitterend programma werd er voor geschoteld waarbij we jullie uiteraard de demo van 6 turners van STHW niet willen onthouden. Kijk en geniet.

Video hier

Maar liefst 11 Medailles NK Finales!

Alphen ad Rhijn

Er hebben in ons bestaan nog nooit zoveel turners van STHW mee gedaan aan het NK heren turnen. Tevens hebben we nog nooit zoveel podium plaatsen bereikt gedurende de gehele aanloop naar de finales. Ook hebben we nog nooit ZOVEEL medailles behaalt! Tsja, wat zullen we namens de trainers en bestuur zeggen......WAANZINNIG GEDAAN MANNEN, wij zijn enorm trots!

Lees snel meer

NK van start voor STHW

Nijverdal / Tilburg

De NK wedstrijden zijn voor onze turners begonnen. Gestart werd in Nijverdal in het weekend van 5/6 Maart. De tweede ronde werd in Tilburg gehouden op 12/13 Maart. Voor een hoop turners een nieuwe ervaring waarbij de resultaten er mogen wezen. Zowieso een aantal 1ste plaatsten voor Edwin Hellendoorn, Luka Smits, Mehdi Nadir en Teije Smits. Allermooiste is dat alle STHW turners door zijn naar de komende 1/4 finales NK. Geweldige prestatie!

Midden Stage STHW

Den Haag

Vandaag begint de midden stage van STHW als voorbereiding op het NK. Het wordt hartstikke leuk en beregezellig. De stage trainingen worden verzorgt in de turnhal Den Haag. Heel veel plezier allemaal.