STHW bereid zich voor op NK

Zondag middag 5 Februari werden er de onderlinge wedstrijden gehouden. Een bijzonder gezellige ochtend met veel spanning voor de turners en schitterende oefeningen. Goud voor Sybe vd Kraan, Koert Nierstrasz, Noah van Buuren, Jesse Olsthoor, en Tim v Zwan. De beker voor netste turner ging naar Twan Majoor.

Klik hier voor een fotoimpressie.

Allemaal van harte gefeliciteerd en op naar het NK!

29 Januari Informatie middag

Zondag middag 29 Januari houd STHW een zeer interressante informatie ochtend/middag zoals eerder aangekondigd. De drie onderwerpen jureren, voeding en fysiotherapie zullen ieder in een sessie van 30 minuten tot een uur worden besproken door proffesionals. Aanvang 11 uur, einde omstreeks 13.30 uur. Voor een broodje word gezorgd.

Graag tot de 22ste.

Zeer gezellig kerstdiner


Den Haag

STHW organiseerde op 23 december een kerstdiner voor de turners. Zeer geslaagde avond dankzij de geweldige inzet van de activiteiten commissie van STHW en de ouders die enorm hun best hebben gehad. Zelfs onze penningmeester kon niets anders dan hard juichen om te beginnen. Klik hier voor een foto impressie

https://goo.gl/photos/n9gSi8CKa8j5Aa5c7

Zaterdag 1 oktober STHW demo 50 jarig bestaan de Hoge Bomen

Naaldwijk

Zaterdag 1 oktober is een groots sportief cultuur festijn van het 50 jarig bestaan van Sportpark de Hoge Bomen in Naaldwijk. Verschillende demonstraties zijn hiervoor georganiseerd waaraan ook STHW deelneemt. Met een hartstikke leuk programma waaronder een moonwalk naar alle deelnemende sport verenigingen is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Voor het programma verwijzen we je graag naar de website van: 

Stichting Westlandse Gymnastiekverenigingen

Seizoenstart begonnen

Den Bosch

Als seizoenstart organiseert STHW altijd een trainingsstage in den Bosch en we zijn weer begonnen!!. Ook dit jaar trainen we bij FlikFlak, helaas dit jaar zonder de oranje selectie vanwege de Olympische Spelen in Rio.

Omdat het toch een beetje eng is voor de ouders kunnen jullie hier onze belevingen volgen via onze dagelijkse blog. Voor foto's klik hier

.