Bestuur

Danny van Boxtel heeft per 1 April 2014 het voorzitterschap over gedragen aan Ron Majoor. Hierdoor krijgt hij meer ruimte om zich te richten als bestuurslid op het hoofd trainerschap en het trainingsbeleid te kunnen ontwikkelen en te implementeren. Ron was al als bestuurslid betrokken als interface tussen STHW en de ouders/turners. Hij zal als voorzitter het dagelijkse reilen en zeilen van de stichting over nemen. Tevens verwelkomen we Seth van der Weide als nieuw bestuurslid, een senior turner die vanaf de oprichting van STHW in 2004 al lid is. Seth is gevraagd om als secretaris toe te treden tot het bestuur welke hij tot groot genoegen van ons heeft geaccepteerd. Seth zal Ron helpen bij het besturen van STHW.

Er is besloten voor een driekoppig bestuur voor een betere en effectievere uitvoering van de bestuursprocessen. Het besluit proces is hiermee ook een stuk eenvoudiger geworden.

Een gevolg hiervan is dat Esmee den Adel (trainster/wedstrijdzaken) en Rene Visser (juryzaken) geen bestuursfunctie meer zullen vervullen. Wel hebben ze aangegeven de wedstrijdzaken en juryzaken te willen voortzetten waar wij als STHW bijzonder blij mee zijn. Ze zullen dit doen onder begeleiding van de hoofdtrainer waar dit onder zal vallen.

Voor de trainer Jelle van Steekelenburg verandert er niets. Een volgend heugelijke mededeling is dat het trainers team is uitgebreid met Marco van de Outenaar.

Bestuur STHW:

Voorzitter

Ron Majoor

Geboren: 15 Augustus 1963

Opleiding: Lucht & Ruimtevaart Techniek TU Delft

Beroep: Information Security Officer PriceWaterhouseCoopers

Secretaris

Seth van der Weide

Geboren: 24 Oktober 1990

Opleiding: HBO Bouwkunde Haagse Hogeschool

Beroep: Adviseur Contracten en Aanbestedingen Witteveen en Bos

Hoofdtrainer

Danny van Boxtel

Geboren: 25 Augustus 1978

Opleiding: Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding

Beroep: Leerkracht Lichamelijke oefening 1ste graads

Extra: Oprichter STHW, in bezit van Jurybrevet

Juryzaken STHW:

Rene Visser

Geboren: 25 November 1986

Opleiding: Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding

Beroep: Docent Lichamelijke Opvoeding 1ste graads,Engels 2de graads

Extra: in bezit van Jurybrevet

Terug